کلاچ برقی پراید 111 + [مقایسه با کلاچ طبی]
کلاچ برقی پراید 111 ؛ کلاچ برقی در پراید 111 به کمک یک موتور الکتریکی، نیروی لازم برای درگیر کردن و آزاد کردن کلاچ را فراهم میکند. این سیستم بهجای استفاده از مکانیزم سیمی معمولی، از تکنولوژی برقی بهره میبرد تا عملکرد پدال کلاچ روانتر و دقیقتر باشد.
استفاده از کلاچ برقی به کاهش خستگی راننده و بهبود کنترل خودرو کمک میکند. در ادامه نوین مبتکران قصد دارد اطلاعاتی درباره کلاچ برقی پراید 111 و مقایسه آن با کلاچ طبی را به شما بدهد، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
توجه << جهت مشاهده آموزش نصب نرم کننده کلاچ طبی مبتکران کلیک نمایید >> توجه
جهت مشاهده ویدیو های آموزشی بیشتر کانال آپارات را دنبال کنید.
کلاچ برقی چیست؟
کلاچ برقی، سیستمی است که بهجای استفاده از نیروی پا برای درگیر کردن و رها کردن کلاچ، از یک سیستم الکتریکی بهره میبرد. در این سیستم، سنسورها و موتورهای الکتریکی وظیفه فعالسازی کلاچ را بر عهده دارند، که منجر به عملکرد سریعتر، کاهش فشار روی راننده و بهبود مصرف سوخت میشود. این نوع کلاچ بهویژه در خودروهای نیمهخودکار یا اتوماتیک استفاده میشود.
نشانه های خرابی کلاچ برقی پراید 111
نشانههای خرابی کلاچ برقی در خودروی پراید 111 میتواند شامل موارد زیر باشد:
1. سفت یا نرم شدن غیرطبیعی کلاچ: اگر هنگام فشردن پدال کلاچ احساس کنید که پدال خیلی سفت یا خیلی نرم شده، ممکن است سیم کلاچ دچار مشکل شده باشد.
2. عدم انتقال قدرت به درستی: اگر پس از فشردن پدال کلاچ، احساس کنید که انتقال قدرت به درستی انجام نمیشود و یا دنده به سختی جا میرود، سیم کلاچ ممکن است دچار کشیدگی یا خرابی شده باشد.
3. صدای غیرمعمول: شنیدن صدای جیرجیر یا هر نوع صدای غیرطبیعی از بخش کلاچ هنگام فشردن یا رها کردن پدال میتواند نشانه خرابی یا ساییدگی سیم کلاچ باشد.
4. عدم بازگشت پدال کلاچ به حالت اولیه: اگر پدال کلاچ پس از فشردن، به حالت اولیه خود باز نمیگردد یا بازگشت آن کند است، احتمال دارد که سیم کلاچ گیر کرده یا دچار خرابی شده باشد.
5. لغزش کلاچ: اگر متوجه شوید که کلاچ به درستی درگیر نمیشود و هنگام رانندگی موتور خودرو به سرعت افزایش دور میگیرد ولی خودرو شتاب نمیگیرد، ممکن است سیم کلاچ نیاز به تنظیم یا تعویض داشته باشد.
اگر هر یک از این علائم را مشاهده کردید، بهتر است سیم کلاچ برقی را بررسی یا تعویض کنید تا از آسیبهای جدیتر به سیستم کلاچ و دنده خودرو جلوگیری شود.
قیمت کلاچ برقی پراید 111
قیمت کلاچ برقی پراید 111 بسته به برند، کیفیت و نوع نمایندگی متفاوت می باشد. معمولاً این قطعه در بازار با قیمتهای مختلفی عرضه میشود و ممکن است تحت تأثیر نوسانات قیمت قطعات خودرو باشد. برای دریافت قیمت دقیق، بهتر است از فروشگاههای لوازم یدکی یا سایتهای فروش آنلاین استعلام بگیرید.
کلاچ برقی چه تفاوتی با کلاچ طبی دارد؟
کلاچ برقی و کلاچ طبی دو سیستم متفاوت هستند که هر دو به منظور کاهش فشار روی راننده در فشردن پدال کلاچ طراحی شدهاند، اما تفاوتهای کلیدی دارند که شامل موارد زیر می باشد:
-
کلاچ برقی
1) یکی از تفاوت های کلاچ برقی و کلاچ طبی آن این است که اگر بخواهید کلاچ برقی را نصب کنید حتماٌ باید به متخصص خودش که آموزش دیده است مراجعه کنید و کلاچ برقی را نصب کند.همچنین اگر هرجایی خراب شود، فرد دیگری قادر به تعمیرآن نیست و باید ماشین بکسل شود و باید برگردانید به همان تعمیرگاهی که کلاچ برقی را نصب کرده است، دوباره تعمیر کند و یا نیاز باشد قطعه ای را تعویض کند.
2)کلاچ برقی مرتباٌ دیسک و صفحه را تحت فشار قرار می دهد و تجربه ای که مصرف کنندگان تا به امروز داشته اند، این است که حدود 3 الی 4 ماه که بگذرد باعث می شود که دیسک و صفحه تمام شود و دیسک و صفحه نو نصب کنند.
3)کلاچ برقی، فابریک ماشین را برهم می زند و تعدادی قطعات بر روی دوشاخ و بدنه گیربکس اضافه می شود که باید آن قطعات نصب شود.
4)کلاچ برقی به لحاظ استهلاک خیلی بالایی که دارد، خیلی زود قطعات آن خراب می شود و نیاز به تعمیر دارد و هزینه های آن خیلی بالا می باشد.
-
کلاچ طبی
1)کلاچ طبی به لحاظ اینکه جایگزین سیم کلاچ خودرو می شود و کاملاً فابریک نصب می شود، هر مکانیکی می تواند نصب کند؛ یعنی اگر به هر دلیلی بعد یک مدت کار نکند هر مکانیکی که نزدیک باشد می تواند سیم کلاچ طبی را باز کند و سیم کلاچ معمولی را ببندد سپس ماشین به راه خود ادامه بدهد.همچنین وقت بسیار کمی (حدود 15 الی 20 دقیقه) را از راننده و مکانیک می گیرد.
2)در کلاچ طبی، فابریک ماشین حفظ می شود و همچنین در کلاچ طبی به هیچ عنوان هیج قطعه ای اضافه نمی شود و فقظ سیم جایگزین سیم قبلی می شود.
3)کلاچ طبی عمر بیشتر و دوام زیادی دارد و حداقل 4 سال کار می کند و 1 سال گارانتی دارد.
4)نصب کلاچ طبی پراید 111 هزینه پایین تری نسبت به کلاچ برقی دارد و قیمت کلاچ برقی حداقل حدود 10 میلیون تومان به بالا می باشد ولی کلاچ طبی حداقل حدود 680 هزار تومان به بالا می باشد که اصلاٌ قابل مقایسه با کلاچ برقی نمی تواند باشد.
تیم نوین مبتکران برای هرمشتری خود که کلاچ طبی نصب کرده است، بیش از 95% از آنها دیسک و صفحه ماشین بیش از 4 تا 5 سال کار می کند.
برای خرید کلاچ طبی اصل و با کیفیت می توانید به وب سایت نوین مبتکران مراجعه نمایید. همچنین اگر در مورد کلاچ طبی پراید 111 سؤالی دارید، می توانید با شماره 05137663408 و 05137609509 تماس بگیرید.
<< جهت مشاهده آموزش نصب کلاچ طبی پراید 111 کلیک نمایید >>
مزایای کلاچ برقی پراید 111
مزیت کلاچ برقی این است که کلاچ زیر پا نیست و زمانی که دکمه کلاچ را فعال کنید، کلاچ اتومات می شود و شما با فشردن دکمه کنار دنده کلاچ ماشین را گرفته اید و می توانید دنده را عوض کنید.
همچنین باعث راحتی و کاهش خستگی راننده می شود.
معایب کلاچ برقی پراید 111
کلاچ برقی از سیم کلاچ و یک موتور 2 آمپر تشکیل شده است؛این موتورها به دلیل قدرتی که دارد، آمپر خیلی زیاد مصرف می کند که این آمپر زیاد باعث می شود:
- باتری دِشارژ می شود
- فشار زیادی بر روی دینام است
- تنظیمات برق ماشین را برهم می زند
- ECU خطا می دهد
- خودرو مرتباً نیاز به دیاک نیاز پیدا می کند
به طور کلی اگر بخواهید از کلاچ برقی استفاده کنید به دلیل کلاچ گیری های مداوم و زیاد باعث ضعیف شدن باتری و دینام می شود و فشار بر روی آن می آید، تنظیمات ECU ماشین بهم می ریزد و در آخر باید دیاک بخورد.
می توانید برای اطلاعات بیشتر درمورد کلاچ طبی پراید 111 مقاله تعویض سیم کلاچ پراید 111 را مطالعه نمایید.